سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازسازی هتل ها و فضاهای تفریحی

بازسازی هتل ها و فضاهای تفریحی

 

اولین وظیفه یک طراح نور در نورپردازی فضاهای مهمان مانند هتل ها، رستوران ها، کافه ها و ... شناخت و تعیین نیازها و انتظارات کارکنان، مشتریان و مهمانان مجموعه است. هر دو گروه باید بتوانند محیط اطراف خود را به خوبی ببینند و درک کنند تا بتوانند به راحتی وظایف خود را انجام دهند یا در داخل فضا حرکت کنند و از آن لذت ببرند. در چنین فضاهایی تاثیری که نور بر روحیه مهمانان می گذارد بسیار مهم است. نور باید افراد را راهنمایی کند و اطلاعات لازم را برای برقراری ارتباط بصری در اختیار آنها بگذارد. نورپردازی باید کاربردی، جذاب باشد و راحتی را برای مهمانان فراهم کند. علاوه بر این، طراحی نور باید با طراحی معماری سازگار باشد. به طور کلی در نورپردازی مراکز بهزیستی باید اهداف زیر رعایت شود:

 

 

هماهنگی با معماری و طراحی داخلی مجموعه

 

برای کار چشمی نور با کیفیت خوب ایجاد کنید

 

کنترل انواع تابش خیره کننده

 

در تمام فضاها شدت نور کافی را فراهم کنید

 

بهینه سازی هزینه با توجه به هزینه ها با توجه به هزینه های اولیه و نگهداری

 

ذخیره انرژی

 

در برخی از فضاهای پذیرایی، چشم کاری های مختلفی در زمان های مختلف انجام می شود. به عنوان مثال، سالن های چند منظوره برای ضیافت ها، جلسات، کنفرانس ها، برنامه های آموزشی، نمایشگاه ها و سرگرمی ها استفاده می شود. برای این منظور سیستم روشنایی این سالن ها باید قابل کنترل و دارای سناریوهای نوری مختلف باشد تا بتواند نور مناسبی برای کاربری های مختلف ایجاد کند.

 

 

 

نورپردازی هتل ها و مراکز تفریحی

 

 

 

مراکزی مانند هتل ها دارای بخش های مختلف با کاربری های متفاوت هستند و هر بخش به طراحی نورپردازی خاص خود نیاز دارد. نورپردازی باید به گونه ای باشد که مهمانان بتوانند به راحتی از تمام امکانات خود استفاده کنند. بین نور اتاق هتل و نور رستوران یا سالن کنفرانس تفاوت زیادی وجود دارد. با این حال، هنگام اجرای یک پروژه نورپردازی، ضروری است که رویکرد مشابهی داشته باشید که بخش‌های مختلف را به هم متصل می‌کند.

 

 

 

نکاتی برای مرتب نگه داشتن خانه!!

 

 

 

نورپردازی هتل ها و فضاهای تفریحی

 

 

 

لابی و محوطه ورودی پذیرش هتل ها و فضاهای تفریحی

 

لابی پذیرای مهمانان است و به عنوان کارت ویزیت هتل عمل می کند. این جایی است که اولین دیدار با میزبان برگزار می شود. استقبال دوستانه، معماری خوب و نورپردازی دلپذیر ذهنیت مثبتی از نحوه میزبانی را در ذهن مخاطب ایجاد می کند. لابی معمولاً نمایانگر مفهوم اصلی طراحی مجموعه است. اجرای تئاتری لابی و تأثیر بصری آن بسیار مهم است. استفاده از نورپردازی دکوراتیو (نورهای دکوراتیو و نورپردازی دکوراتیو) باید منحصر به فرد بودن این فضا را به مهمانان نشان دهد. نور باید بر معماری تاکید داشته باشد و با آن هماهنگ باشد و علاوه بر آن نور لازم برای انجام کارهای بصری توسط پرسنل را فراهم کند.

 

لابی شامل قسمت های مختلفی از جمله ورودی، پذیرایی، سالن انتظار، آسانسور و ... می باشد که با نورپردازی قابل تاکید و جداسازی از یکدیگر می باشد. راهرو ورودی گذرگاهی بین محیط داخلی و خارجی است، بنابراین شدت نور آن باید با توجه به میزان شدت نور فضای داخلی و خارجی در طول شبانه روز تعیین شود تا چشم زمان کافی برای انطباق با فضای جدید داشته باشد. محیط. نورپردازی این فضا باید دلپذیر بوده و حس امنیت را ایجاد کند. در مکان هایی که از مانیتور برای ارائه اطلاعات استفاده می شود، باید از نور غیرمستقیم نورها، پنجره ها یا سایر سطوحی که دارای روشنایی بالایی بر روی صفحه هستند خودداری شود.

 

کارهای چشمی زیادی در قسمت پذیرش انجام می شود، بنابراین باید شدت نور مناسب برای انجام همه آنها فراهم شود. نورپردازی این قسمت نیز باید متناسب با سایر قسمت ها باشد. در برخی از میزهای پذیرایی جلوی در ورودی، میدان دید اصلی کارکنان پشت میز، سطح پنجره ها یا دیوارهای شیشه ای است. اغلب اتفاق می افتد که کارمندان باید به عقب برگردند و مدارک یا تجهیزات لازم را از فضای پشت سر خود ببرند. در این موارد باید توجه داشت که روشنایی سطح عمودی پشت آنها باید متناسب با روشنایی پنجره های روبرو باشد.