تجهیزات نورپردازی نما
تجهیزات نورپردازی نما
برای نورپردازی نما تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان انواع مختلفی دارد که شامل انواع لامپ های نورپردازی نمای ساختمان می شود که در ادامه با 4 نوع چراغ نورپردازی نمای ساختمان آشنا خواهید شد:
1. چراغ وال واشر
چراغ های وال واشر از جمله چراغ هایی هستند که برای نورپردازی نمای ساختمان های مسطح استفاده می شوند. این چراغ ها از تعدادی لامپ ریز طراحی شده اند که در کنار هم قرار گرفته اند. این مدل از چراغ ها به گونه ای است که با توجه به نوع طراحی نورپردازی نمای ساختمان می توان تعداد لامپ ها و قدرت آنها را تعیین کرد. و از آنجایی که مصرف برق پایینی با نورپردازی مناسب دارند، گزینه بسیار مناسبی هستند. یکی دیگر از ویژگی های خوب وال واشرها مقاومت در برابر ضربه و رطوبت است.
چراغ های روشنایی نمای ساختمان
چراغ های وال واشر برای نورپردازی نما
2. نئون فلکس
از انواع لامپ های روشنایی نمای ساختمان می توان به «نئون فلکس» اشاره کرد. این منبع نور برای انواع ساختمان ها با نورهای مختلف استفاده می شود. از مزایای این منبع نور می توان به مقاومت بالا در برابر ضربه، عمر مفید طولانی، نصب سریع و آسان، انعطاف پذیری، تنوع رنگ، مقاومت در برابر آفتاب و آب اشاره کرد.
همانطور که گفته شد، این منبع نور از تنوع رنگ بالایی برخوردار است. پس اگر رنگ نور در نورپردازی نمای بیرونی ساختمان برایتان مهم است، پیشنهاد می کنیم این منبع نور را از دست ندهید.
انواع لامپ های روشنایی نمای ساختمان
نئون فلکس با رنگ های مختلف برای نورپردازی نمای بیرونی ساختمان
3. رشته های LED
نور نمای ساختمان با استفاده از فیلامنت های ال ای دی خاص و متفاوت می شود. این نوع منبع نور بسیار منعطف بوده و بدنه شفافی دارد. از مزایای آن می توان به مقاومت در برابر آفتاب، باران و نصب آسان و سریع اشاره کرد. مدل کاموا انواع مختلفی دارد که با توجه به مقدار مورد نیاز و ساخت آن باید خریداری کنید.
شرکت های نورپردازی نمای ساختمان زیادی وجود دارند که شما را در انتخاب چراغ ها و لامپ های مناسب برای نورپردازی نما راهنمایی می کنند.
انواع لامپ روشنایی نما 2020
رشته های ال ای دی برای نورپردازی نمای ساختمان
4. چراغ دفن
از این نوع نورها برای ایجاد سایه در حیاط یا نمای ساختمان استفاده می شود و همانطور که از نامش پیداست در زمین مدفون می شوند. این مدل از چراغ ها جزو کاربردی ترین و ارزان ترین انواع چراغ ها هستند و در برابر آب و باران مقاوم هستند.
تجهیزات نورپردازی نما
چراغ دفن نور مخفی نمای ساختمان
روش های نورپردازی نمای ساختمان
نمای ساختمان انواع مختلفی دارد که با توجه به آنها باید روشی را برای نورپردازی انتخاب و اجرا کنیم. در ادامه 3 نوع روش نورپردازی نمای ساختمان را بررسی کرده ایم:
1. نورپردازی یکنواخت نما
در این نورپردازی همانطور که از نامش پیداست به گونه ای طراحی و اجرا می شود که نمای بیرونی ساختمان داخل نورپردازی یکنواخت باشد. در زیر یک ویدیوی نمونه برای درک بیشتر آورده شده است.
طرح روی میز ناهارخوری چیه؟؟
روش های نورپردازی نمای ساختمان
طراحی یکنواخت نورپردازی نمای ساختمان
2. نورپردازی از داخل به بیرون
این نوع نورپردازی به این صورت است که از نورهای ساختمانی برای نورپردازی نمای ساختمان استفاده نمی کنند، بلکه نورپردازی را در فضای داخلی در لبه پنجره ها یا در بالکن و تراس طراحی می کنند. این نوع طراحی جلوه زیبایی به ساختمان و فضای داخلی می دهد. البته این مدل برای ساختمان های مسکونی در ایران کاربرد ندارد و بیشتر برای ساختمان های تجاری یا اداری کاربرد دارد.
نورپردازی از داخل به بیرون
نورپردازی داخلی ساختمان
3. نورپردازی تاکیدی
این مدل نورپردازی با نام خود نیز شناخته می شود. برای تأکید بر چیزی استفاده می شود. برای مثال در نورپردازی نمای ساختمان ویلایی می خواهید روی پنجره های نما بزرگ تاکید بیشتری داشته باشید و توجه خود را به آن معطوف کنید. این هدف با کمک نورپردازی نقطه ای و تاکیدی محقق می شود.