نازک کاری حمام و آشپزخانه
مراحل نازک کاری حمام و آشپزخانه چیست؟
تفاوت نازک کاری این دو مکان با نازک کاری اتاق ها در این است که رطوبت زیادی در آن وجود دارد و باید به گونه ای ساخته شوند که رطوبت به فاضلاب برود. کار اصلی برای حل این مشکل این است که کف را کج کنید و سپس از قیر و گونی استفاده کنید!
دیوار سرویس به گونه ای ساخته می شود که ابتدا یک دیوار آجری یا بلوکی ساخته می شود. سپس یک لایه ماسه یا سیمان اعمال می شود. در مرحله بعد دیوار باید قیر شود. سپس مش سیمی روی آن گذاشت و در نهایت از کاشی های لعابدار استفاده کرد تا رطوبت به داخل آن نفوذ نکند.
اولین مرحله سرویس و نازک کاری آشپزخانه
نکته مهم در سرویس و نازک کاری آشپزخانه این است که کاشی کاری قبل از اجرای کف انجام شود.
اگر بخواهیم مرحله قیر و گونی را همزمان با کاشی کاری دیوار انجام دهیم، ممکن است کارگران عبوری به لایه قیر و کف آسیب رسانده و سوراخ ایجاد کنند. به همین دلیل در ابتدا لایه محافظ روی دیوارها و در مرحله بعد کاشی کاری را انجام می دهند. به یاد داشته باشید که در جایی که دیوار و کف قیر و گونی به هم می رسند باید توسط قیر داغ کاملاً به هم بچسبند. در صورت امکان، توصیه می کنیم قیر را ادامه دهید و در کف شور فرو کنید. البته باید بدانید که این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که لوله کف شور به اندازه کافی بزرگ باشد.
مرحله دوم سرویس و نازک کاری آشپزخانه: کاشی کاری دیوارها
همانطور که گفتیم این محیط ها مرطوب هستند و باید با کاشی یا سنگ پوشانده شوند. برای اینکه کاشی نصب شود ابتدا باید یک لایه گچ یا ماسه زیر آن گذاشته شود. سپس آن را تراز کرده و شاقول را در محل مورد نظر نصب می کنند. سپس به طور موقت آن را با یک تکه خاک رس یا گچ سخت متعادل می کنند. پس از چسباندن کاشی ها به سطح، مرحله پیوند انجام می شود. این مرحله بسیار ظریف است و باید با دقت انجام شود تا زیبایی کار به بهترین شکل ممکن حفظ شود.
مرحله سوم سرویس و نازک کاری آشپزخانه: اجرای کف
کف سازی حمام و آشپزخانه همانند اتاق ها انجام می شود با این تفاوت که باید شیب مناسبی در نظر گرفته شود تا آب در یک جا جمع نشود. توجه داشته باشید که اگر کفپوش شما بزرگ است، نمی توانید شیب مناسبی اعمال کنید، بنابراین رطوبت و آب روی سطح باقی می ماند. برای سرو کف و آشپزخانه می توانید از موادی مانند سنگ، کاشی، موزاییک یا سرامیک استفاده کنید.