سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روند تخریب ساختمان

روند تخریب ساختمان چگونه است؟

در ادامه می خواهیم به هر یک از مراحلی که برای تخریب یک ساختمان لازم است اشاره کنیم. همه این مراحل مهم و ضروری هستند و اشتباه در هر یک از آنها می تواند منجر به نقص در عملیات تخریب ساختمان شود:

مرحله اول: اول از همه مطمئن شوید که ساختمان بدون برق است. برق کلی سازه را می توان از پشت کنتور قطع کرد. اگر کنتور در داخل ساختمان است، انتقال آن به بیرون توصیه می شود.

مرحله دوم: باید از بخش گاز منطقه ای که سازه در آن قرار دارد خواسته شود تا انشعابات گاز ساختمان را قطع کند. آب ساختمان نیز باید با بستن شیر قطع کن کنتور آب قطع شود.

مرحله سوم: در این مرحله باید تمامی تجهیزات الکتریکی و مکانیکی را باز کنید. این تجهیزات شامل آبگرمکن، پکیج، کولر آبی یا گازی، فن سرویس، هود، کابینت و سینک آشپزخانه، دستشویی، سینک، شومینه، اجاق گاز، لامپ و پریز، لوستر و چراغ داخل و خارج سازه می باشد. ، سیم های برق داخل دیوار است.

مرحله چهارم: در این مرحله باید تمامی قوانین شهرداری را برای ایجاد یک حریم خصوصی امن رعایت کنید. تمامی این معیارها در فصل دوازدهم مقررات ملی ساختمان بیان شده است.

مرحله پنجم: باید شیشه در و پنجره را بردارید.

مرحله ششم: در و پنجره های چوبی و آهنی را باز کنید. علاوه بر این، تمام فریم های فلزی درهای چوبی باید حذف شوند.

مرحله هفتم: در این مرحله باید تمامی عایق های رطوبتی سقف و تمامی مصالحی که برای رسیدن شیب سقف به خود سقف انجام شده است، برداشته شود.

مرحله هشتم: اگر دیوارهای سازه باربر بوده و سقف به صورت طاق ضربی ساخته شده باشد، باید آن را تخریب کنند تا بتوانند تیرها را از هم جدا کنند.

مرحله نهم: در صورتی که اسکلت اصلی سازه بتنی باشد و تعداد طبقات بیش از دو طبقه باشد، آجر فشاری باید ماشینی یا خاکستری و ملات مورد استفاده ماسه و سیمان باشد.

مرحله دهم: از آنجایی که ملات در هنگام تخریب از آجر جدا نمی شود، نباید انتظار داشت که آجرها به سلامت برداشته شوند.

مرحله یازدهم: در صورتی که اسکلت ساختمان فلزی باشد و طاق به صورت طاق ضربی کار شود، تخریب ابتدا از تخریب طاق ضربی، سپس تخریب دیوارها و در نهایت برچیدن طاق است. اسکلت فلزی از بالاترین سقف تا پایین

مرحله دوازدهم: اگر اسکلت ساختمان فلزی و سقف آن از تیرچه های بلوکی است، بهتر است تخریب از سقف و دیوارهای هر طبقه شروع شود که با چکش هیدرولیک انجام می شود. سپس به سراغ برچیدن اسکلت فلزی از بالا به پایین می رویم

مرحله سیزدهم: اگر اسکلت سازه بتنی و سقف دو طرفه است، بهتر است تخریب از طبقه بالا به پایین شروع شود.

مرحله چهاردهم: گاهی ممکن است ارتفاع ساختمان بیشتر از طول بازوهای بیل مکانیکی باشد که چکش هیدرولیک روی آن نصب شده است. در چنین مواردی باید تخریب از بالا به پایین توسط چکش پنوماتیک و چکش برقی وجود داشته باشد. در این مرحله سقف دیوارها و سازه اصلی تخریب می شود و سپس کارگران مواد تخریب را با دست از کارگاه خارج می کنند و در نهایت توسط ماشین آلات بارگیری و به بیرون منتقل می شوند.

گام پانزدهم: در این مرحله باید به زباله های ساختمانی و نخاله های ناشی از تخریب فکر کنید. تمام آهن های فرسوده، آجرهای غیرقابل استفاده و غیره برای مصارف دیگر از کارگاه خارج شوند.

مرحله شانزدهم: در صورتی که سازه مربوطه دارای فونداسیون بتنی باشد، در این مرحله باید این پی بتنی نیز تخریب و مصالح حاصل از تخریب آن به خارج از کارگاه منتقل شود.

مرحله هفدهم: گاهی ممکن است ساختمان آجری باشد و ملات مورد استفاده سیمان باشد که در این صورت آجرها به طور سالم از ملات جدا نمی شوند. به همین دلیل است که پس از برداشتن پوشش سقف، در حالی که لودر و بیل مکانیکی در حال تخریب هستند، دستگاه دیگری در حال انتقال نخاله های ساختمانی به خارج از کارگاه است.

مرحله هجدهم: مهم ترین نکته این است که در حین تخریب دقت کنید تا انشعابات اصلی آب، برق و گاز در حین عملیات تخریب آسیبی نبینند و ضربه ای وارد نشوند.

مرحله نوزدهم: در این مرحله توصیه می شود مقداری از ارتفاع چاه های فاضلاب قدیمی را با آهک و سپس با مخلوط معدن پوشانده شود. البته باید مراقب بود که از مصالح حاصل از تخریب ساختمان و نخاله های آن برای پوشاندن چاه فاضلاب استفاده نکنید زیرا در دراز مدت به مکانی عالی برای تجمع آلودگی و آفات تبدیل می شود.